Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Stanje U Italiji Danas

Stanje U Italiji Danas

Španjolska produžuje izvanredno stanje, teško stanje se nastavlja u italiji, francuska ima porast zaraženih 6,6 posto. U italiji je od jučer zbog posljedica koronavirusa preminulo 525 osoba.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Premijer đuzepe konte je proglasio vanredno stanje u pokrajini liguriji na godinu dana i zapretio da. U italiji je posljednja 24 sata evidentirano 4.668 novooboljelih, što je pad u odnosu na jučer za 114. Herojski čin radnika vodovoda u srbiji:

56 P5acxzizh M
cijeli clanak posjetite ovdje: 4 days ago
Italija je i po broju umrlih i po broju zaraženih postala druga u svijetu. Broj obolelih u italiji je u samo za tri nedelje sa tri porastao na 12.462 slučaja. Najnoviji podaci iz italije, zemlje koja je najviše pogođena korona virusom, govore o sve dramatičnijem stanju.

Kako javlja la repubblica, umrla je i druga osoba od koronavirusa u italiji, ovaj put u regiji lombardiji.

Naoružani muškarac je danas otvorio vatru ispred ureda talijanskog premijera u rimu. Španjolska produžuje izvanredno stanje, teško stanje se nastavlja u italiji, francuska ima porast zaraženih 6,6 posto. Italija je prijavila 175 novih smrtnih slučajeva u poslednja.

Predsjednik španjolske vlade pedro sánchez zatražit će od parlamenta produženje izvanrednog stanja do 26. Konte je ranije juče zatražio od parlamenta da produži vanredno stanje u zemlji do kraja oktobra, što će mu omogućiti da vlada dekretima, uprkos oštrom protivljenju opozicionih stranaka. Nije puno, ali ulijeva nadu da je vrhunac epidemije dosegnut.

Ambasciata D Italia Sarajevo
cijeli clanak posjetite ovdje: https://ambsarajevo.esteri.it/ambasciata_sarajevo/bs/
Ova mera, koja će važiti do 6. Najbliži talijanski grad hrvatskoj jest trst, tamo je na privremenom radu nekoliko naših sportaša, među njima i vaterpolist kristijan milaković (27). Premijer đuzepe konte je proglasio vanredno stanje u pokrajini liguriji na godinu dana i zapretio da.

U italiji je od početka epidemije umrlo 22.170 ljudi.

Travnja premda je širenje koronavirusa u španjolskoj usporilo posljednjih. U italiji je od jučer zbog posljedica koronavirusa preminulo 525 osoba. Vanredno stanje koje je u španjolskoj trajalo 98 dana ističe danas.

Za osobe za koje se sumnja da su zaražene, uzorci su poslani u rim. „da se ovo desilo u oktobru bilo bi lakše prebrojati žrtve, ali danas je broj stanovnika u pogođenim mestima desetostruko veći, rekao je renci. Premijer đuzepe konte je proglasio vanredno stanje u pokrajini liguriji na godinu dana i zapretio da.

Ambasada Republike Srbije U Republici Italiji
cijeli clanak posjetite ovdje: http://roma.mfa.gov.rs/lat/news.php
Najbliži talijanski grad hrvatskoj jest trst, tamo je na privremenom radu nekoliko naših sportaša, među njima i vaterpolist kristijan milaković (27). Premijer đuzepe konte je proglasio vanredno stanje u pokrajini liguriji na godinu dana i zapretio da. To može da uključuje zabrane kretanja i putovanja, zatvaranje javnih mjesta i zabranu javnog okupljanja, podsjeća bbc.

Dobra je vijest da je danas ozdravilo gotovo 4 tisuće pacijenata, čime.

Dobra je vijest 2079 izliječenih u protekla 24 sata, kao i 116 ljudi manje na intenzivnoj njezi. Vlada je nakon prolaska ciklona, koji je sa sobom tijekom noći donio 450 litara oborina po četvornom metru u samo sat i pol vremena, proglasila izvanredno stanje u regiji. Stoga nas danas i sutra očekuju veće količine kiše, ponajprije u istri i dalmaciji.

Posting Komentar untuk "Stanje U Italiji Danas"