Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Musaka Od Krumpira I Mesa

Musaka Od Krumpira I Mesa

U drugoj posudi 500 g mesa začiniti po želji (ja sam stavila žlicu papra, 2 žličice soli, 1. 1,5 kg krumpira 50 dag mljevenog mesa 1 luk 1 dl bijelog vina 2 dl soka od rajčice žlica, dvije ketchupa vegeta, sol, papar 1/2 povrtne kocke za juhu 4 jaja 4 žlice kiselog vrhnja 20 dag ribanog sira trapista.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Krompir oljuštite i isecite na kolutove, pa zatim redjajte u nauljenoj tepsiji red krompira, red mesa, red krompira, ponovo red mesa, i na kraju red. Iako se poreklo ovog jela vezuje za grčku, musaka je čest gost na trpezama širom balkana. Jedna od meni omiljenijih musaka je ona od patlidžana, ali odlično će poslužiti i tikvice, kelj, bundeve.slobodno iz priče izbacite meso i.

Vrtaljica Musaka Od Krumpira Kako Je Ja Pripremam
cijeli clanak posjetite ovdje: http://vrtaljica.blogspot.com/2012/09/musaka-od-krumpira-kako-je-ja-pripremam.html
U pekač stavite malo ulja pa onda gore posložite prvi sloj krumpira. Ja ipak krompir malo popržim. 1,5 kg krumpira 50 dag mljevenog mesa 1 luk 1 dl bijelog vina 2 dl soka od rajčice žlica, dvije ketchupa vegeta, sol, papar 1/2 povrtne kocke za juhu 4 jaja 4 žlice kiselog vrhnja 20 dag ribanog sira trapista.

Priprema musake ili složenca od mesa i krumpira je stvarno jednostavna, samo se sve lijepo posloži u pekač i tako stavi na pečenje.

Musaka od mesa i krumpira. Uz salatu od radiča, i rikule, riješili smo još jedan tjedni ručak. Kad ste stavili prvi sloj krumpira, lagano ga povegetajte.

Priprema musake iliti složenca od mesa i krumpira je stvarno jednostavna, samo se sve lijepo posloži u pekač i tako stavi na pečenje. Emina , 08 apr 2019. Musaka od krumpira i mljevenog mesa.

Musaka Od Krumpira
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.maggi.hr/recepti/musaka-od-krumpira/
Krumpir posolite, prelijte s 2 žlice ulja i sve promiješajte tako da se ploškice krumpira oblože uljem. U namašćenu vatrostalnu posudu slagati red krumpira da prekrije dno, po njemu rasporediti žlicom malo smjese od jaja, rasporedti potom meso, posipati sirom pa ponovo složiti deblji sloj krumpira. Malo se razlikuje od standardne musake koja se priprema na ovim područjima, te se priprema od patlidžana, mljevenog ovčjeg mesa i rajčice, preliveno s bijelim umakom i pečeno u pećnici.

Na meso opet ide sloj krumpira kojemu dodate vegetu.

Poslednji red treba da bude krompir. Musaku zalijte s mješavinom umućenih jaja i vrhnja za kuhanje. Pripremite umak od umućenih jaja, vrhnja i malo mlijeka i začina (sol, papar, crvena paprika).

Musaka od krumpira i mljevenog mesa. Malo mljevene junetine, malo krumpira i dodatak brokule da malo zazeleni. Ovaj recept je nastao kao mješavina recepata moje majke i sestre, i trebalo mi je neko vrijeme da ispadne kako treba.

Musaka Od Krompira Sa Mesanim Mesom Youtube
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=3al4cKG4rHo
Musaka od krompira i mesa. Tražim recept za musaku od krumpira i mljevenog mesa. Kod pripreme musake možemo se igrati i slagati razne kombinacije povrća i mesa.

Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti krompir, mleveno meso, luk, ulje, so, biber, začin, jaja, kiselu u dublju tepsiju poredjati red krompira, pa red mlevenog mesa i sve tako dok se smesa ne istroši.

Postoji cijeli niz načina na koje se može spremiti. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti krompir, mleveno meso, luk, ulje, so, biber, začin, jaja, kiselu u dublju tepsiju poredjati red krompira, pa red mlevenog mesa i sve tako dok se smesa ne istroši. Musaku prelijte sa umakom i vratite u pećnicu na još 15.

Posting Komentar untuk "Musaka Od Krumpira I Mesa"